Udtalelser om TAT®terapeut uddannelsen

Nedenfor er en række udtalelser fra tidligere TAT®terapeut studerende omkring TAT®terapeut uddannelsen i Danmark med Else Baden-Jensen.

Else har uddannet 2 TAT®terapeuter efter Mentoringmodellen og 9 efter Årsforløbet.

 

Certificeret TAT®tearpeut Karen Schiønning om Årskurset:

Det er svært at beskrive i få ord, hvad TAT har gjort for mig, men det har helt sikkert betydet en hel masse.
Personligt er jeg blevet meget mere sikker på mig selv og mere glad og tilfreds med mit liv. Det giver en stor grad af tryghed at have et redskab lige ved hånden, der er så let og powerfuldt og dejligt at mærke, at man er en del af noget større, og at der altid er hjælp at hente. Min intuition er blevet meget tydelig for mig, og jeg følger den næsten altid nu, hvad jeg bestemt ikke gjorde før.
Skønt at være en del af et hold og kunne sparre med de andre.
Selvom jeg mest tager uddannelsen for min egen personlige udviklings skyld, er det skønt at hjælpe andre med TAT og se og mærke, hvad det gør for dem også 🙂


Certificeret TAT®tearpeut Anne Poulsen om Årskurset:

Jeg må sige, at jeg jublede, da uddannelsen kom.
Jeg havde på det tidspunkt igennem en del år været på diverse basiskurser hos Else, workshops med Tapas rundt om i Europa og i mangel af en egentlig uddannelse taget nok et par kurser – alt sammen fint nok, men ikke det, jeg ønskede. Jeg havde et rigtig stort behov for et samlet, struktureret forløb over længere tid.
Jeg ønskede større og dybere indsigt i metoden, kontinuerlig træning, refleksion og et forum for spørgsmål og erfaringer. Og det fik jeg.!
For mig har noget af det vigtigste været – ganske overraskende – at få luget ud i mine dybe, psykoterapeutiske spor i hjernen. De har nemlig ingen ting at gøre i TAT, som er en spirituel energimedicinsk terapi. Det er lige præcis også derfor, rigtig mange mænd er glade for TAT – her skal de ikke gøre rede for, hvad de mærker, føler og tænker, men blot være til stede og registrere. Hvor enkel metoden end kan fremstå, så tager det tid at integrere energiens lovmæssigheder.
Jeg er umådelig glad for, at TAT  er blevet tilgængelig som en uddannelse på dansk jord. Det gør det også muligt at få kolleger, man har fælles referencer med. Tak til Else og tak til mine medkursister.

Certificeret TAT®tearpeut Charlotte Haunstrup om Årskurset: 

TAT uddannelsen har for mig været en fantastisk rejse hjem til mig selv. Jeg har sluppet en masse bagage og er blevet meget mere glad og sikker på mig selv.
Før jeg mødte TAT ønskede jeg virkelig forandring og ro. Jeg har prøvet mange former for terapeutiske behandlinger, mange var gode, andre mindre gode til mig. Da jeg prøvede TAT første gang skete der egentlig ikke nogen umiddelbar forandring i det ydre (!) og alligevel faldt jeg pladask for TAT og kunne mærke at på de indre planer var der en masse ting der faldt på plads og det var som om en ny vej blev banet for mig.
Jeg vidste at jeg bare MÅTTE tage uddannelsen.
TAT er en fantastisk blid metode til at hjælpe dig selv og andre med alle mulige problemstillinger, f.eks. vægttab, relationer, valg der skal træffes, belastende situationer, gamle traumer osv. Under uddannelsen er der rig mulighed for at arbejde med forskellige problemstillinger på sig selv, både alene og sammen med en makker. Du kommer desuden til at hjælpe en masse andre mennesker ved hjælp af TAT, når der skal øves.
Der er også en supervisionsgruppe og enkelte fremlæggelser af forskellige emner, som man har forberedt nogle stykker sammen. Det er en god måde at lære hinanden rigtig godt at kende på.

Jeg kan varmt anbefale uddannelsen til stor glæde for dig selv og andre.
Kærligst, Charlotte

 

Certificeret TAT®terapeut Gitte Retbøll om Mentoringmodellen:
Jeg er læge og speciallæge i Børne- og Ungdomspsykiatri.
Jeg har de senere år efteruddannet mig indenfor METAsundhed og forskellige traumeforløsningsmetoder, TFT, Whole Hearted Healing og Metakinetics.
Jeg har kendt til TAT i ca 8 år og har oplevet metoden mild og effektiv i flere sammenhænge.
Jeg har nu taget uddannelsen og er certificeret april 2016.
Jeg bruger TAT til børn og til voksne, og jeg bruger det som surrogatmetode til behandling af børn via forældrene.
Mine klienter er forskellige, og jeg finder det værdifuldt at have flere behandlingsmetoder at vælge mellem.

 

Certificeret TAT®tearpeut Lotte Odgaard Magnasco om Årskurset:

Jeg er så glad og taknemlig for at jeg fandt TAT og dig Else – og at jeg nu kan tilbyde denne smukke form til mennesker omkring mig.