Årsforløbet

TAT-terapeut uddannelse på dansk

Den uddannelse, der starter til august 2019 være mulig at gennemføre, selvom du ikke taler eller forstår engelsk. Al undervisning på Årsforløbet vil foregå på dansk.

Årsforløbet består af 13 kursusdage fordelt over et år(minus december og juli) med en mødegang om måneden. 3 af mødegangene vil være weekender og der ud over 7 lørdage. Undervisningen foregår i Aarhus. Der ud over vil der muligvis være 3 aftener over året, hvor man over sin hjemlige computer skal følge et webinar med Tapas Fleming, som laver en TAT session, med løbende dansk oversættelse – både af det, der bliver sagt, og af det, man selv måtte have lyst til at sige.

Uddannelsesgruppen består af minimum 4 maximum 12 personer.

Prisen er 21.000 kr uden amerikansk certificering og 25.000 med denne certificering. Prisen er alt inklusiv (undtagen din mulige manglende individuelle session med en TAT®instruktør og TAT101, se længere nede). Der betales en gang om måneden i 10 måneder.

 

Hvordan får jeg startet?

Det er nødvendigt, at du har gennemført et TAT-basiskursus ‘Lær at bruge TAT på dig selv’, før du kan starte på uddannelsen. Det må ikke være mere end 3 år siden, du gennemførte TAT-basiskurset. Hvis det er længere tid siden, så kontakt Else, så finder vi en løsning.

Det er heldigvis sådan, at det første kursus i august i uddannelsesforløbet er et TAT-terapikursus, som alle kan deltage i, hvad enten de ønsker TAT-terapeutuddannelsen eller ej. Det betyder, at du kan snuse til TAT-uddannelsen, uden at binde dig.
Et par uger efter er der et TAT-basiskursus, som man så kan tage, og så først derefter endeligt beslutte, om man ønsker at deltage i den fortsatte uddannelse.

Kursusdagene bliver lagt i kalenderen i foråret 2019.

 

Overblik over uddannelsen til TAT® terapeut

Det hjemmearbejde, du skal dokumentere og gennemgå i supervision med Else, er følgende:
25 TAT sessioner på dig selv
25 TAT sessioner på andre
15 TAT sessioner med en TAT-makker

Der skal afleveres noter fra sessionerne til supervision.

På uddannelses dagene laver du TAT på andre studerende under live supervision. Else laver også TAT på en TAT-studerende, så du lærer mere om, hvordan man gør.

Undervisning: Du skal sætte dig ind i forskelligt stof på dansk bl. a. TAT materialet fra TATLife studenter-siden. Du får udleveret alt det skriftlige materiale. Under uddannelsen er der undervisning i og gennemarbejdning af alle mulige aspekter af TAT i på uddannelsesdagene. 

Vi gennemgår TAT®101 på dansk, som du skal anskaffe dig (selvbetaling ca. 200 kr og måske har du den allerede). 

Der bliver lavet 2 mands arbejdsgrupper, hvor I laver supervision og TAT på hinanden mellem mødegangene. Samarbejdet kan foregå live eller over Skype.

Du skal selv modtage 3 TAT sessioner (‘gamle’ sessioner tæller) med en certificeret TAT® instruktør – en til to af dem laver vi på uddannelsen, og resten skal du selv bestille tid til hos din instruktør Else, Tapas Fleming eller en anden instruktør – og selv betale. 

Forløbet afsluttes med en eksamen på den måde, at du laver en TAT-session.