TAT-behandlere i Danmark

Hvad skal man bruge en TAT-terapeut til, når TAT er beregnet på at kunne bruges på sig selv?

Du har brug for en TAT-terapeut, hvis du har en problemstilling, som du har brug for hjælp til her og nu og ikke kender TAT.

Du har brug for en TAT-terapeut, hvis du, selvom du kender TAT godt nok til at behandle dig selv, er kommet ind i et område af dig selv, hvor du føler dig overvældet af ubehagelige følelser og erindringer.

Du har brug for en TAT-terapeut, hvis du efter at have brugt TAT på dig selv omkring dit problem oplever, at problemet ikke vil flytte sig. Så har en TAT-terapeut nogle tilgange og tips, som højst sandsynligt vil få din problemstilling til at rykke sig, så du kan få ro omkring den.

Vi er så heldige, at vi i Danmark har 14 certificerede TAT-terapeuter fordelt over hele landet, som gerne vil hjælpe dig. Du kan kontakte dem og enten møde op i deres klinikker eller aftale at mødes med dem på Skype. TAT-sessioner egner sig vældig godt til Skype, og det er jo en fordel, hvis du bor langt væk fra, hvor de har deres klinikker.

Navnene på de TAT-terapeuter i Danmark, der er åbne for nye klienter, står her til venstre. Klik på navnet og kom ind på deres TAT-hjemmeside og træf dit valg.

Se hvordan TAT virker i forhold til frygt for succes

Hvad hjælper TAT med?
Tapas Fleming fortæller: