TAT-bruger om en arbejdssituation, som bare én TAT session totalt har ændret:

Se overbevisende resultater med TAT og hvordan John of God anbefalede TAT til flere personer:

Hvad siger brugerne af TAT?

Efter at have deltaget i en gruppe-TAT i en aftenworkshop skriver Nanne: Tusind tak for i går! Jeg er nødt til at skrive til dig, at jeg har det meget bedre i arm og hoved i dag! (Blodprop m. mistet førlighed i h. arm/ delvist i h. side for 2 år siden) Der er meget mere liv og bevægelse i armen og jeg havde “kun” puttet “trætheden i nakken” i “gryden” + en del andre ting, som omhandler relationer! Det er super fantastisk! Intet mindre end et mirakel! Og jeg er bare så glad! Jeg MÅ lære mere! Vi ses! Forrygende dag til dig og endnu engang tak!
 Knus 
Nanne

Jeg havde mange negative tanker efter et overfald på min arbejdsplads og det hele var sort. Efter behandling med TAT følte jeg, at alt omkring overfaldet forsvandt, men ikke bare det – også mange meget belastende oplevelser fra de sidste 15 år, som for nogle år siden resulterede i depression, er simpelthen væk. Jeg har forsøgt at anstrenge mig for at genkalde det, men det er som om det ikke eksisterer længere. Jeg var meget træt i et par dage efter behandlingen, men fik så ny energi. Nu kan jeg mærke, hvornår jeg skal sige fra. Det er utroligt og mærkeligt! Jeg troede ikke, der var nogen, der kunne hjælpe mig med alt det, jeg havde samlet sammen gennem årene. K
Efter blot én behandling med TAT er den uro og bekymrede tilstand, som jeg altid har været i lige fra barn, væk. En mærkelig fornemmelse, at suget i mellemgulvet er væk. Også min eksem på hænderne, som har plaget mig on-off i stressede perioder de sidste 10 år er helet fuldstændig siden behandlingen. Det er en stor lettelse. Jeg var skeptisk overfor metoden, men den skepsis er væk nu. Der er undren tilbage. Kaj 45 år.
Jeg indrømmer, at jeg var skeptisk overfor metoden, men det viste sig, at min opfattelse blev forandret 180 grader med bare én behandling. Før behandlingen med TAT spærrede frygten og angsten for at se det positive. TAT har hjulpet mig til at overvinde en konflikt på arbejdet, som viste sig at “trigge” min præstationsangst. Nu frygter jeg ikke længere at skulle til en eksamen i næste uge. Jeg  tager det afslappet. I stedet for at tænke: “Det går nok galt”, tænker jeg: “Det går nok! – Hvad er det værste, der kan ske?” Hanne 23 år og pædagogstuderende.
For mig kan det at bruge TAT sammenlignes med at være i dialog med en personlig healer eller rådgiver.
Jeg har især brugt TAT i psykiske problematikker og oplevet meget respons i form af drømme.
Med udgangspunkt i det drømmene fortæller mig, kan jeg så arbejde videre med problematikken ved hjælp af TAT. Helle Lorenzen
Jeg har altid haft uro i kroppen og et hidsigt temperament. Jeg har fået konstateret ADHD som voksen. Efter første behandling med TAT følte jeg mig helt ved siden af mig selv, men meget mere rolig. Ved 2. behandling havde jeg nok 25 tanker i hovedet på én gang og efter behandlingen følte jeg mig som en zombie på den gode måde. Efter 3 behandlinger kunne jeg være stresset uden at fare op. Det er aldrig sket før! Det bedste er, at jeg har været i stand til at være alene med en skrigende datter på 9 mdr. og tage det helt roligt. Men jeg er også i stand til at koncentrere mig, fordybe mig og læse. Mine tics er forsvundet! Min kæreste og min søster mærker tydelig forskel. Nu er det mig, der er i stand til at få vores datter til at falde til ro. Det er mærkeligt, at det kan ændre sig så hurtigt! Mikkel 21 år
 

Jeg blev overfaldet på min arbejdsplads for to år siden og troede jeg havde fundet en solid måde at leve med det på. Indtil retssagen fornylig, hvor det hele kom tilbage. Jeg måtte søge psykolog og var skeptisk overfor den tilbudte TAT-behandling, – skulle mærke efter om det var noget, jeg kunne bruge. Efter behandlingen følte jeg mig løftet, og følte – mærkeligt nok – mere ro og mere accept af mig selv. Både derhjemme og på min arbejdsplads. Føler ikke længere vrede og indre stress og har heller ikke som før let til gråd. Det er genialt!

Nynne, 36 år, Sosu-assistent.


Her en række kommentarer fra TAT sessioner lavet på Krop-Sind-Ånd messen i Aarhus september 2013:

Jeg kom med eksem/overfølsomhed, der var irriterende og gjorde ondt. Efter behandlingen var eksemen ikke væk, men meget reduceret, mest lige efter. Men fortsat mindre ubehag i dag, dagen efter. Hanne 41år , Beder.

Irriteret og frustreret over at have haft mit hus til salg i 4 år. Efter behadlingen føler jeg mig neutral mht. hus – rolig og afslappet. Connie, healer, Hundslund

Problemet var, at jeg ikke kunne komme igang med at handle på tanker, overvejelser og planer. Efter behandlingen var jeg ‘lettere i hovedet’ og har nu lyst til at komme igang med arbejdet. Per, elektriker, 68 år

Jeg kom i behandling, hvor jeg var trist, men gik efter 20 min dejlig afslappet hjem. Dorthe, Århus

Jeg havde en følelse af skuffelse, negativitet og afmagt omkring min far. Jeg oplevede TAT behandlingen som at komme fra negativitet til positivitet i små step og endte med en overskudsfølelse og mindre træthed. Jannik, studerende, 28 år, Århus V

Jeg kom fra stress og sortsyn til at blive meget mere positiv. TAT vender negative tanker og giver sparring med mig selv. Elisabeth, 56 år, Hørning

TAT behandlingen gik dybt ind, og jeg blev meget berørt. Det var nemt for mig at få et samarbejde i gang med Else, og dermed tydeligt synliggjorde mit eget samarbejde med min skytsengel. Jeg er lettet, enthusiastisk og føler mig besfriet for skyld 🙂 Søsser, kunstner, 55 år, Århus

Jeg gik fra indre uro til rolig afslappethed. B. Olesen, 50 år, Århus

Hvad Gitte fik ud af et TAT-Basis kursus:

Hvorfor synes jeg, at TAT er godt?

Fra messen Krop, Sind og Ånd i Aarhus 2012