Se samme vej – kan man det?

Romantisk kærlighed – duer det?

Mangler HAN?

Sammen hele livet?

Kærestekursus – Få en kæreste og bliv en bedre kæreste

Fredag, lørdag og søndag d. 20.-22. april fra 10-18

Velkommen til et tredages kursus, hvor du bliver bragt igennem en healingscocktail, der flytter dig og giver dig mulighed for at få den rigtige kæreste og/eller blive den bedste kæreste, som du kan blive.

Vi lever i den del af verden, hvor der måske er den største frihed i forhold til kønsroller og seksualitet. Det gør mange af os forvirrede, utilfredse og rastløse. Det er svært både at finde vores plads og finde os tilpas i kærlighedsrelationerne. Vi har ingen velfungerende rollemodeller længere. Vi har derfor brug for den indre kontakt til vores oprindelighed og vores værdier, hvorfra vi kan skabe autentiske kærlighedsrelationer.

Udgangspunktet er moderne shamanistiske metoder og TAT krydret med visdom og personlige erfaringer. På kurset modtager du en symfoni af healinger der opdaterer dit system, så du åbner op og stabiliseres i forhold til parforhold. Målet med kurset er, at du går derfra opløftet med nye dybe forståelser og redskaber. Både forståelser og redskaber kan bruges i din hverdag, og bringer dig imod en indre tilstand, som giver dig balance. Balancen medfører, at du både får adgang til den indre visdom og bevidsthed og den ydre udstråling, således at du kan tiltrække den rigtige partner, hvis ikke du har en, og/eller kan modellere dig og din partner til en højere grad af harmoni.

Dine undervisere er: Else Baden Jensen, TAT-instruktør og healer, Rebekka Lassesen, Ny Tids Shaman og Marianne Lane, Ny Tids Shaman.

 

Kursusdagene indeholder:

Dag 1 – Marianne: Vi arbejder med moderne shamanistiske healinger på frisætning af arketypiske mønstre og arketraumer, for at komme ind i det rene udgangspunkt. Der vil desuden være undervisning i hvor mønstrene oprindeligt kommer fra.

Rebekka: Arbejder ud fra healingen Heartfelt Love – med åbning af hjertet, aktivering af følelsesregisteret og det at kunne tage imod og give kærlighed i alle former. Der vil være undervisning i de dynamikker, som vi reagerer med i forbindelse med at være i kærlighedsrelationer.

Dag 2 – Else: TAT-Tapas Akupressur Teknik. TAT er en blid, effektiv og nem teknik til at arbejde med dig selv og det, du ønsker at ændre på i forhold til dagligdagen og parforhold.

TAT hjælper dig til at håndtere konkrete problemer og ubehagelige følelser og giver dig efterfølgende en ro og en glæde og en oplevelse af at blive mere dig selv. Når du laver TAT, kan du hele gamle reaktionsmønstre uden at skulle fordybe dig i traumer eller bagvedliggende problemstillinger – du kan slappe helt af og opleve, hvordan indsigter, fred og balance lander i dig.

Dag 3 – Rebekka: Bl.a. udfra healingen Natural Force of Equality, arbejdes der med ligeværdighed og kontakt til balancen mellem det feminine og det maskuline samt kontakten til den rene sexualitet. Der vil være undervisning, som gør at du lettere kan håndtere dine reaktioner, når du møder dem i din hverdag.

Marianne: Vi arbejder med en shamanistisk metode til at tiltrække den rette partner og samtidig lære dig selv at kende. Til sidst skabes på baggrund af alle tre dages cocktail et manifestationsfelt, som støtter dig i livet i forhold til at møde en livspartner og befordre mest mulig harmoni i dit parforhold.

Kurset er åbnet for enhver som føler sig tiltrukket af det, ingen forkundskab til healing er nødvendig.

Adresse på kurset: Risskov bibliotek, Fortebakken 1, 8240 Risskov

Pris:  3500 kr. som inkluderer te, kaffe, frugt og snacks.
Frokost medbringes selv.

Tilmelding på: https://shop.marianne-lane.dk/produkt/kurser/kaerestekursus-faa-kaereste-bliv-bedre-kaereste/

Husk at skrive dit navn + Kærestekursus.

Vi ses til en weekend i kærlighedens navn
Med kærlige hilsner,
Rebekka, Else og Marianne

 

www.rebekkalassesen.com

www.marianne-lane.dk

www.elsebaden-jensen.dk

 

Overnatning

1. Jeg kan anbefale Risskov vandrehjem, som ligger 15 min gang fra kursusstedet – midt i smukke Risskov. Overnatning i enkeltværelse uden bad og toilet – 450 kr.
http://aarhusdanhostel.dk

2. B&B -Sov godt i Aarhus
Kildehøjen 3, 8240 Risskov
Tlf: 41144113
Sovgodt@bb-risskov.dk
www.bb-risskov.dk
Pris 4-500,- pr. nat. pr. værelse
Der er ikke morgenmad, men køleskab, microovn, te og kaffe, æggekoger og brødrister.
Bus 18 går til og fra.

Afbud se her

Har du spørgsmål til kurset er du velkommen til at ringe til Else på telefon 8610 8210 eller mobil 3025 8610 eller skriv på elsebj@gmail.com

Marianne Lane

Rebekka Lassesen

Else Baden-Jensen