Lotte Odgaard Magnasco

TAT var kærlighed ved første møde for mig, fordi den tilbyder en enkel, langt blidere og mere effektfuld vej til lindring eller opløsning af vore udfordringer.

Dagligt oplever jeg, hvor godt denne helings metode gør mennesker, inklusiv mig selv, både under og efter sessionen.

TAT sætter os nemlig fri af identifikation med alt det, vi ikke er (overbevisninger, følelser, smerter, allergier m.m), og gør det herigennem muligt for os igen at blive meget mere af dem, vi virkelig er. Endda helt uden at vi skal anstrenge os, analysere, tale om det, genopleve det, mærke det mv, hvilket netop er en af de fine kvaliteter ved TAT. Den flytter os nænsomt fra frygt til kærlighed og fred.

Derfor repræsenter den, for mig, et smukt og kærligt bud på en helt ny måde at arbejde med sig selv på. En form i hvilken ord, ego og hårdt arbejde træder i baggrunden og stilheden, selvkærligheden og den helende energi træder frem. Dette er helt klart min yndlingsmetode, særligt set i lyset af mit ønske om at bidrage til menneskelig vækst inde fra og ud.

Jeg oplever eksempelvis TAT effektfuld i forhold til

Sorg, krise, stress

Skilsmisse, søvnproblemer, overgangsalder

Overbevisninger

Relationer

Præstations- og eksamensangst

Social fobi

Men da TAT er lige så bred, som den er dyb, kan den bruges på alle former for udfordringer – og samtidig gør den det muligt for dig at ”arbejde” på flere ting på én gang.

Du er meget velkommen ril at ringe eller skrive til mig på 2757 4099 eller lotte@lotteodgaard.dk for mere info eller hvis du ønsker at bestille tid til en session. Sessioner gennemføres i Tranbjerg – lidt syd for Aarhus.

I et uddannelsesmæssigt perspektiv er jeg pædagog, certificeret coach, eksistentiel psykoterapeut MPF og certificeret®TAT terapeut fra 2017.