Else Baden-Jensen

er TAT® terapeut og TAT® Instruktør

Hvis du har brug for omsorgsfuld hjælp og støtte til at få løst op for din problemstilling, så er jeg klar til at hjælpe dig hurtigst muligt.

Min erfaring er, at TAT allerede efter en session forandrer din oplevelse af problemet, og at du vil få mere ro og fred med dig selv. Langt de fleste problemer kan afhjælpes med 2 – 5 TAT sessioner, ja ofte er en session nok til, at man føler sig så godt tilpas, at man siger farvel og tak med et stort smil.

Min bagrund i TAT er, at jeg tog til England i 2009 til et TAT Basis kursus med Tapas Fleming og her fik oplevelsen af, hvor blidt og effektivt TAT er. Herefter uddannede jeg mig og blev TAT-terapeut og senere TAT® instruktør i 2011. Som den eneste TAT-instruktør i Danmark kan jeg uddanne TAT-terapeuter.

Ud over min TAT kvalifikationer har jeg en psykoterapeutisk baggrund og har  uddannet mig inden for og praktiseret drømmetydning, kropsterapi (Bodynamic), Girafsprog/ Ikkevoldelig kommunikation og Tankefeltterapi-TFT, EFT. Jeg er certificeret Peak State terapeut og konfliktmægler fra Center for Konfliktløsning. Jeg har holdt kurser for tusindvis af mennesker over de sidste 30 år i ovenstående områder. Der ud over er jeg certificeret Kernehealer og healer uddannet af Marianne Lane.

Jeg har siden 1998 været medlem af Dansk Psykoerapeutforening, som har skrappe optagelseskriterier – se her http://psykoterapeutforeningen.dk/

Jeg bor og har min terapeutiske praksis på adressen Marienlunds Alle 23, 8200 Aarhus N. Mit telefonnummer er 3025 8610 og min email er elsebj@gmail.com. Min hjemmeside er www.ElseBaden-Jensen.dk, hvor du kan gå ind og se en masse mere om mig og om det, jeg laver.

Min timepris er 1000 kr, og hvis du vil have en tid, så er det nok bedst at ringe til mig.

 

Else fortæller om, hvad du kan få ud af en TAT session:

En træt Else efter at have arrangeret Tapas kurser i Danmark 2014