Charlotte Lundegaard

er TAT® terapeut  

Hvis du har nogle problemer i din hverdag, som du gerne vil bearbejde, så vil jeg gerne hjælpe dig. Jeg har bl.a. gode resultater med:
– Allergi 
– Traumer fx piskesmæld efter trafikulykke 
– PTSD 
– Stress 
– Kroniske skulder- ryg- og knæsmerter 
– Præstationsforbedringer i sport 
– Migræne / hovedpine, mavepine 
– Influenza og forkølelse 
– Fobier fx højdeskræk og angst for edderkopper 
– Angst for at holde tale samt eksamensangst 
– Skrive- stave- og læsevanskeligheder 
– Afhængighed af fx søde sager, rygning samt neglebidning 
– Koncentrationsbesvær 
– Kærlighedssorger 
– Mareridt
Jeg var på grundkursus i TAT i 2010 da Tapas var i Danmark. Jeg tog uddannelsen som TAT professional i august 2011, og jeg er fuldstændig betaget af det. Det er en dejlig blid og effektiv teknik, som jeg har stor succes med, både i mit arbejde med mig selv og med mine klienter.
Jeg har beskæftiget mig med alternativ behandling i over 30 år, og jeg er uddannet og certificeret både som Kinesiolog og Tankefeltterapeut EFT, TFT, men jeg bruger oftest TAT i mit arbejde med klienter. Jeg har arbejdet med både børn og voksne med TAT, TFT og EFT og jeg bruger også disse teknikker i mit arbejde som skolelærer. 
Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har lyst til en uforpligtende chat eller samtale. Min nummer er +45 57 82 08 36 og min mail er cl@lundegaard.org 
Jeg arbejder ofte over Skype, så afstand mellem os er ikke noget problem. Jeg bor i Sorø og har min klinik hjemme på Depotvej 6, 4180 Sorø. Min hjemmeside er www.tankefeltterapi.eu