Har du det ubehageligt i krop eller sind?
View this email in your browser

Oversigt over indholdet i nyhedsbrevet 
Ubehaget ved at vores bevidsthed vokser
Lær at bruge TAT på dig selv 19.-20. januar
TAT på messe i Brøndbyhallen

Jeg har haft et par klienter på det sidste, som har fortalt om den samme problemstilling.

De dirrer!

De føler det som om, der hele tiden er en slags meget hurtigt pulsering i hele energisystemet – nogle er endda bevidste om, at det også føles uden for kroppen. Det er vildt ubehageligt og suger ind imellem en stor del af ens opmærksomhed. Og er meget bekymrende – for hvad er det for noget? Skal det blive ved sådan i resten af mit liv?

Denne tilstand er i min erfaring ofte sammenkoblet med følelsesmæssig sårbarhed og udtalt uro og et generelt ubehag. Somme tider er den kombineret med en personlig krise eller med angst og depression. Alle disse symptomer kan hver især være resultater af ændret bevidsthed.
Nogle ville nok bare kalde det stress.

Jeg kender dirren fra mig selv. Jeg havde for mange år siden en lang periode med angst, hvor jeg også havde det voldsomt ubehageligt nærmest døgnets 20 timer. Der oplevede jeg for første gang denne dirren, men blev efter lang tid beroliget, da en klog terapeut (Peter Levine) fortalte mig, at det var livet, jeg kunne mærke i mig.

Siden er jeg blevet mere eller mindre vant til denne dirren. Jeg mærker den tydeligst, når jeg lige er vågnet – især, hvis jeg har ligget og sovet i solen. Så mærkes den tydeligt også uden for kroppen. Men til daglig er den der som en fjern bevægelse i systemet. Nu er den ikke mere angstfremkaldende, som den var i starten. Nu kan jeg mærke den som livet i mit energifelt.

For det er ens energifelt, man begynder at mærke, når man mærker denne dirren. Det såkaldte æteriske energifelt, som rækker 10 – 20 cm uden for kroppen og samtidig er inde i hele kroppen. Her strømmer livsenergien.

Men hvorfor bliver det så pludselig bevidst?

Jeg tror, at det er et led i den højnelse af bevidstheden, som mange taler om, er i gang i denne tid. Vi får en større bevidsthed om alt det, vi er, og dermed er der nogle mennesker, hvor bevidstheden udvider sig, så man kan mærke det æteriske energifelt på den beskrevne måde.

Andre mennesker får anderledes oplevelser af deres bevidsthedsmæssige udvidelse – nogen begynder at se engle eller høre beskeder, andre får mere medfølelse og empati med andre mennesker på tværs af, hvad de umiddelbart ville have forestillet sig. Andre igen bliver mere funderet i sig selv og ved med større sikkerhed, hvad de vil, og andre igen får mere tillid til livet og tør give mere slip på kontrollen. Eller spændende kombinationer af ovenstående 🙂

Nogle af de healinger, jeg benytter – især stabiliseringshealingen – kan hjælpe godt på denne ubehagelige dirren. For i starten føles den og er nok også voldsommere, end den ender op med at blive, når ens system kommer i ro. TAT hjælper som sædvanligt også fantastisk med at skabe ro og balance.

Inden du oplever de positive resultater af din bevidsthedsudvidelse, kan mange ubehagelige tilstande og følelsesmæssige låsninger gøre vejen til ro og balance lang og træls. Her er TAT vidunderlig, fordi TAT hjælper dig til at komme i kontakt med lige det, du nu er klar til at få helet – og til at få det helet, så roen og afslapningen kan lande i dit system.

Ring og få en tid til TAT eller healing på 30 25 86 10 eller send mig en email på elsebj@gmail.com

Eller meld dig til TAT-kurset – Lær at bruge TAT på dig selv.
Hvis du har deltaget i kurset tidligere, så får du 20% rabat.
OBS jeg lader early bird(EB) prisen gælde helt til og med 1. januar! 

Lørdag d. 19. og søndag d. 20. januar  
Lær at bruge TAT på dig selv
Få ro og balance og find optimismen og glæden ved at tage fat på et helt nyt år med skønne nye muligheder. Alle er velkomne.
Kurset kaldes TAT Basiskursus
, fordi det også er første kursus i uddannelsen til TAT-terapeut. Læs mere om uddannelsen her.
Grundig gennemgang af TAT til alle formål inklusiv deletale og surrogatheling.
Tordenskjoldsgade 85,
 8200 Århus N

Pris 2250 kr (EB 1950kr). Tilmelding elsebj@gmail.com og mobilepay 3025 8610 – bank 5074-1611516.

Fredag – søndag d. 1.-3. februar
TAT på messe i Brøndbyhallen
TAT behandlinger på stand 242 til messepris og TAT minikursus med TAT terapeut Janne Ringius fra Roskilde.
Kom forbi Janne eller Else og få gratis indgangsbilletter i god tid inden messen eller send en frankeret kuvert til en af os.

Læs mere om TAT på her

Jeg ønsker dig en hjertevarm jul og et frydefuldt nytår!
Kærlige hilsner ❤️
Else