Minikursus i TAT

Lindring, heling – ro og glæde med TAT

Med TAT®-instruktør Else Baden-Jensen 1,5-2-timers minikursus

TAT-minikursus mandag d. 17. februar, 19:30-21:00 er online.
Gratis og kun for tidligere deltagere i 2-dages TAT-basis kursus.

Vi går lige til TAT-sessionen med det samme og bruger noget af det specielle, I har lært på kurset.
Tilmelding elsebj@gmail.com – skriv 17.2 i emnelinjen.

TAT minikurset onsdag d. 19. februar, 19:00-21:00 er online, GRATIS og for alle, der har lyst. Kom og prøv vidunderlige, forløsende TAT.

Vi vil gennemgå TAT-positionen, og hvordan man laver TAT, så du efterfølgende kan lave TAT til husbehov.
Tilmelding elsebj@gmail.com – skriv 19.2 i emnelinjen.
Du tilmelder dig samtidig Nyhedsbrevet (som nemt kan frameldes).

 

Kursusbeskrivelse:

Forandring er mulig!

Kom og få helet det, der plager dig, og forhindrer dig i at være i livet med mere glæde, frihed og tilfredshed. Tag fat i et helt konkret problem eller i et håb for fremtiden eller måske i et ønske, du ikke har fået opfyldt. Mærk hvordan det, du har lavet TAT på, efter sessionen har forandret sig, så du har fået ro og føler dig mere i harmoni med dig selv – ofte er dit problem simpelthen fordampet.

TAT er en blid, effektiv og nem metode til forandring. TAT kombinerer det ubevidstes ressourcer med de spirituelle kræfter og sjælens visdom, så healingspotentialet bliver potent, hjerterigtigt og samtidigt målrettet.

Når du laver TAT, skal du ikke fordybe dig i ubehagelige følelser eller erindringer – du kan slappe helt af og lade processen udfolde sig – du skal end ikke gøre dig umage. TAT-helingen er bevidsthedsgivende, så du undervejs får de indsigter, som forandrer og forløser dig og giver AHA’oplevelser.

Selv gamle problemstillinger, fobier, bekymringer og traumer, som du har opgivet at ændre på, kan forløses og somme tider på bare en session – måske på dette minikursus?

Når man laver TAT berører man nogle akupunkturpunkter på hovedet. Man holder selv på disse punkter, mens man lytter til sætninger, der understøtter helingen.

Efter en kort beskrivelse af TAT vil Else guide deltagerne gennem en TAT-session, og alle vil have muligheden for at gå hjem – et problem ‘fattigere’.

Efter minikurset vil du kunne bruge TAT på dig selv.

Sted, tidspunkt og tilmelding se under de enkelte begivenheder i TAT kalenderen

Tilmelding – se hvordan i TAT kalenderen

Se mere om på Else på www.elsebaden-jensen.dk  

Else holder TAT foredrag og fortæller om TAT’s virkning